Loading...

Fotoshoot Vakantiepark in Drenthe

Zitten jullie met de familie op een vakantiepark in Drenthe? Wat gezellig! Nu de hele familie bij elkaar is, is het misschien een slim idee om een fotoshoot met de familie te plannen! Dat is hartstikke leuk voor later!

Fotoshoot vakantiepark in Drenthe

Fotoshoot Land van Bartje

Drenthe is een onwijs mooie vakantieprovincie met een paar prachtige parken. Ik fotografeer regelmatig op vakantieparken in Drenthe bijvoorbeeld op het Hof van Saksen in Nooitgedacht en het Land van Bartje in Borger. Uiteraard zijn er nog veel meer vakantieparken. Wellicht zitten jullie bijvoorbeeld in Witterzomer, de Norgerberg (Norg), Huttenheugte, Lunsedal, Hunzedal, Hunzepark of Kuierpad? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden!

 

Fotoshoot Land van Bartje
Fotoshoot Hunebed Drenthe

Fotoshoot in Drentse Landschap

Een fotoshoot hoeft uiteraard niet perse op het vakantiepark zelf plaats te vinden. Drenthe heeft namelijk veel meer te bieden dan dat. Denk aan de prachtige heidevelden bij Balloo of het Drentsche Aa Landschap! En vergeet de vele hunebedden die Drenthe rijk is niet!

Neem contact op voor de mogelijkheden en dan zoeken we samen naar jullie perfecte fotoshoot locatie!

Werkwijze fotoshoot vakantiepark

Fotoshoot op het Land van Bartje in Borger

Hebben jullie een fotoshoot op het vakantiepark in Drenthe geboekt? Super leuk! Ik heb er nu al helemaal zin in!

De meeste vakantieparken in Drenthe zijn gelukkig goed te bereiken met de bus, maar eigenlijk kom ik altijd met de auto of met de fiets. Afhankelijk van het vakantiepark ontmoeten we elkaar of bij het hoofdgebouw of bij jullie huisje. Samen gaan we dan naar de fotoshoot locatie toe. Zijn jullie nog niet klaar met aankleden? Stuur dan alvast een live locatie via whatsapp, dan ontmoeten we elkaar bij het huisje!

Ik begin eigenlijk altijd met een groepsfoto. Dan hebben we die alvast gemaakt, mocht er iets gebeuren. Daarna leg ik de kinderen vast, bijvoorbeeld in combinatie met opa en oma, of met mama en papa. Tenslotte leg ik alle combinaties vast die jullie graag zouden willen zien. Bijvoorbeeld opa en oma met de (klein)kinderen, papa en mama samen en alle mannen of alle vrouwen.  Uiteraard is het ook mogelijk om portretten te maken!

Binnen 2 weken ontvangen jullie een link voor een galerij met foto’s waaruit jullie zelf de leukste foto’s kunnen kiezen.

Meer weten over mijn werkwijze? Kijk ook op mijn pagina informatie voor de meest gestelde vragen.

Fotoshoot op het Land van Bartje in Borger
Kind in Speeltuin

Waar op het vakantiepark fotografeer je?

Meestal maak ik foto’s bij een speeltuintje of een groot grasveld met wat bomen. Zo kunnen de kinderen lekker spelen, rennen en voetballen en kan ik ondertussen veel spontane foto’s maken.

Wat moeten wij aan voor een shoot?

Fotoshoot kinderen Vaassen

Het mooist voor de foto is, als de kleur van de kleding op elkaar is afgestemd. Over het algemeen adviseer ik om lichte en pastel kleuren te dragen. Wit en denim doen het altijd erg goed, maar grijs met pastel is ook erg mooi!

In de herfst staan okergeel, bordeaux rood en legergroen heel mooi! Verder raad ik zwarte kleding af, omdat dit bij fotoshoots op locaties erg hard kan overkomen.

Fotoshoot kinderen Vaassen
Fotoshoot van Kinderen bij zonsondergang Baggelhuizerplas

Tijdstip Fotoshoot Vakantiepark

Een fotoshoot op een vakantiepark zal rond een uurtje 10 / 11 plaats vinden. Dan is het licht nog mooi en zijn de kinderen nog fris en fruitig. Ook hebben jullie dan nog lekker de hele dag voor je om te genieten van het vakantiepark!

Zitten jullie in het voorjaar of het najaar in het vakantiepark? Dan kunnen we uiteraard ook kijken of het weer het toelaat om met zonsondergang foto’s te maken!

Meer informatie over een shoot in Drenthe?

Fotoshoot hof van Saksen

Ben je enthousiast en wil je een fotoshoot voor jullie familie boeken? Of wil je meer informatie over de shoot ?

Op mijn pagina portfolio kun je meer van mijn werk zien. 

Op mijn pagina informatie vindt je alles over een fotoshoot bij mij. Bijvoorbeeld informatie over wat je aan moet trekken bij een fotoshoot en wat mijn werkwijze is. Ook kun je hier mijn prijzen vinden.

Op mijn pagina contact kun je een e-mail naar mij sturen. Dat mag ook altijd direct naar laura@weemering.nl of door telefonisch  contact met mij op te nemen. Mijn nummer is: +31 6 464 28 303.

Fotoshoot hof van Saksen

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth