Loading...

Fotoshoot in Assen

Opzoek naar een professionele en betaalbare fotograaf in Assen? Dan ben je bij mij op het juiste adres! Ik ben  Laura Weemering en ik maak kleurrijke en spontane portret & familiefoto’s in Assen en omgeving. 

Soorten FotoShoots in Assen

Familieshoot

Ik heb veel ervaring met het maken van portretshoots familieshoots, vriendschapshoots en liefdesshoots in de omgeving van Assen. Zo fotografeer ik regelmatig grote families op vakantieparken zoals op het Hof van Saksen, en ken ik verschillende gave locaties voor een portretstoot in het centrum van Assen.

Ook kun je mij boeken voor het vastleggen van jullie bruiloft en voor verschillende soorten evenementen, zoals feesten, borrels en jubilea. 

Staat de shoot die jij wilt boeken hier niet tussen? Neem dan gerust contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Familieshoot
Industriële Fotoshoot Assen Havenkade

locaties voor een fotoshoot in Assen

Assen heeft een heleboel geweldige locaties waar je foto’s kunt maken.  Omdat er zoveel mooie natuur om de stad heen ligt kun je foto’s in een prachtige landelijke omgeving maken. Maar in het centrum van Assen heb je ook verschillende industriële plekjes. Wil je liever foto’s laten maken in je eigen achtertuin. Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Een paar van mijn favoriete fotoshoot locaties in Assen zijn de Havenkade in het centrum, de straatjes rondom het Drents Museum en de Baggelhuizerplas. Bij de Baggelhuizerplas heb je zowel heide, bos als strand en kun je dus alle kanten op.

Ook de omgeving van Assen is geweldig! Denk bijvoorbeeld aan het Balloërveld, de Drentse Aa of het Fochterlooërveen.

Meer informatie over een shoot in Assen?

Loveshoot Baggelhuizerplas

Ben je enthousiast en wil je een fotoshoot in Assen boeken? Of wil je meer informatie over een fotoshoot ?

Op mijn pagina portfolio kun je meer van mijn werk zien. 

Op mijn pagina informatie vindt je alles over een fotoshoot bij mij. Bijvoorbeeld informatie over wat je aan moet trekken bij een fotoshoot en wat mijn werkwijze is. Ook kun je hier mijn prijzen vinden.

Op mijn pagina contact kun je een e-mail naar mij sturen. Dat mag ook altijd direct naar laura@weemering.nl of door telefonisch  contact met mij op te nemen. Mijn nummer is: +31 6 464 28 303.

Loveshoot Baggelhuizerplas