Loading...

Familieshoot

Een familieshoot is een herinnering voor het leven! Als gezin heb je het hartstikke druk. Hierdoor vergeet je soms hoe snel de dingen kunnen veranderen. Goede foto's van het gezin, de kinderen, en opa en oma zijn voor je het weet van onschatbare waarde!

Overal in Nederland

Op dit moment woon ik in het centrum van Den Haag maar ik ben beschikbaar door heel Nederland. Zolang de locatie met het openbaar vervoer te bereiken is dan is een shoot overal mogelijk.

Vakantiepark

Zitten jullie een weekendje met de familie op een vakantiepark? Dan is dat een uitstekend moment om een familieshoot te doen! Zorg ervoor dat iedereen een mooi bloesje of een net jasje meeneemt en verras opa en oma met een shoot samen met de kinderen en kleinkinderen.

Eigen achtertuin

Een shoot in je eigen achtertuin? Of op een mooie plek zoals een leegstaand pand, natuurgebied of park bij jou in de buurt?

Neem contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Gezellig & Ontspannen

Een fotoshoot moet een leuke ervaring zijn! In mijn foto’s ga ik voor een natuurlijke en ongedwongen sfeer. Je hoeft namelijk niet de hele tijd te poseren voor een geweldig eindresultaat. Kinderen mogen gewoon lekker rondrennen en gekke bekken trekken.

Zelf de foto's kiezen

Over smaak valt niet te twisten! Ik vind het daarom belangrijk dat jullie de foto’s uiteindelijk mooi vinden! Je kiest daarom zelf de uiteindelijke foto’s. Ook het aantal foto’s is geheel vrijblijvend. Wil je uiteindelijk maar 5 foto’s? Geen probleem! Wil je alle foto’s? Ook dat is mogelijk!​

Geen extra kosten

Het eindresultaat staat centraal. De prijzen voor alle shoots op locatie zijn daarom hetzelfde. Er komen dus geen extra kosten bij voor kledingwissels of verschillende locaties. Verder is kleurnabewerking en het weghalen van kleine storende elementen bij de prijs inbegrepen. Een foto bewerkt in zwart-wit is dus ook mogelijk!