Loading...

studioshoot

in Assen, Drenthe

de tijd vastleggen

Het is helemaal geen gek idee om af en toe eens vast te leggen hoe je eruit ziet. Soms besef je namelijk niet hoeveel er kan veranderen in een paar maanden tijd. Een studioportret is een mooie herinnering voor later. Als vergelijkingsmateriaal. Of gewoon om iets te vieren!

professionele profielfoto

Beeld speelt op professioneel gebied een belangrijke rol! Een profielfoto geeft namelijk een eerste indruk van wie jij bent. Een krachtige en ontspannen foto is van onschatbare waarde op professioneel vlak. Zeker als jij je gaat aanmelden voor je eerste baan of als je je eigen bedrijf begint.

zelfvertrouwen boost

Vaak zeggen mensen van te voren dat ze niet fotogeniek zijn. In mijn fotografie probeer ik mensen een anders perspectief te geven. Met een actieve houding, de juiste kleuren en de perfecte  inval van het licht kun je een wereld van verschil maken! En een goede foto van jezelf kan een enorme boost voor je zelfvertrouwen zijn.

Galerij

Recent Werk

Yorinde

Geertje

X.

Milenka

Evita

Yorinde

Geertje

X.

Milenka

Prijzen

Fotoshoot

Studio
150,-
  • Inclusief 3 volledig nabewerkte foto's
  • Inclusief kledingwissels
  • Inclusief achtergrondwissels
  • Elke extra foto kost €10,-

Na de shoot ontvang je een link naar een galerij met alle kleurbewerkte foto's. Uit deze galerij kun je zelf een selectie maken. Deze foto's zullen volledig geoptimaliseerd worden. Denk hierbij aan kleur, onzuiverheden en lichtvlekken.

** Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth