Loading...

Ondernemersshoot

Geef jou en je bedrijf een boost met stralende foto's

Voor alle (girl)bosses, ondernemers & entrepreneurs

Laat zien wie je bent en wat je doet!

Yeey! Je eigen bedrijf. Nu is het tijd om ook zichtbaar te worden voor potentiële klanten. Een fotoshoot is dé perfecte investering. Laat door middel van passende foto’s zien wie jij bent en wat je doet! Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Samen gaan we op pad om kick-ass foto’s te maken die aansluiten bij jou en je bedrijf. Naast een aantal portretfoto’s waarop jij van top tot teen straalt, maken we ook een foto’s die aansluiten bij je merk die je kunt gebruiken voor social media.

 

Laat je passie zien!

& Step out your comfort zone

Werkwijze

Op dit moment woon ik in het centrum van Den Haag maar ik ben beschikbaar door heel Nederland. Zolang de locatie met het openbaar vervoer te bereiken is dan is een shoot overal mogelijk.

Zo ben ik erg bekend in Groningen (Centrum) en de omgeving van Assen.

Een fotoshoot is hartstikke spannend! Maar samen zorgen we ervoor dat jij stralend op de foto’s staat! Het eerste kwartier is misschien wat onwennig, maar door samen te kletsen en te lachen stel ik je helemaal op je gemak. Voor je het weet sta je te dansen voor de camera!

Tijdens de shoot laat ik bijvoorbeeld het resultaat al zien. Zo kunnen we zien of er een plukje haar verkeerd zit of dat het andere T-shirt toch mooier stond. Eigen inbreng en kritiek is dan ook welkom!

Na de fotoshoot bewerk ik alle goed gelukte foto’s. Een kleine versie van de foto’s upload ik met een logo in een galerij. Binnen twee weken ontvang je een link naar deze galerij.

Elke foto heeft een uniek nummer, bijvoorbeeld: 2017-Januari-01 Familie de Vries | Assen 31

Uit deze galerij kun je de foto’s selecteren die je wilt kopen. De uiteindelijke gekochte foto’s ontvang je via een wetransfer-link.

Over de foto's

Na de shoot ontvang je een link met een selectie van alle goedgelukte portretfoto’s. Hieruit kun je zelf een selectie maken.

Jazeker! Over smaak valt namelijk niet te twisten. Ik vind het belangrijk dat jij de foto’s mooi vindt. Jij gaat de foto’s uiteindelijk gebruiken op je website!

Na de fotoshoot krijg je een link met een grote selectie van onbewerkte foto’s. Hieruit mag je zelf de foto’s kiezen die je zou willen hebben. Deze bewerk ik vervolgens na.

Van te voren zullen we overleggen welke stijl het beste aansluit bij jouw bedrijf. Voor ik de hele serie afmaak zal ik het resultaat tussendoor opsturen zodat we zeker weten dat we op een lijn zitten.

 

Nee ik stuur nooit onbewerkte foto’s door. 

De foto’s zijn voor persoonlijk gebruik. De gekochte foto’s lever ik aan op groot JPG-formaat. De gekochte foto’s bevatten geen logo. Deze foto’s zijn geschikt om te gebruiken voor een website of voor social media. 

De foto’s mogen echter niet zonder toestemming gebruikt worden voor een publicatie in de media. Hiervoor dient een licentie gekocht te worden. Deze rechten kunnen in overleg afgekocht worden.

Investering

Ondernemersshoot

Basis
100,-
  • Fotoshoot van 2 uur
  • Inclusief kleding & locatiewissels
  • 20 foto's naar keuze
  • Elke extra foto kost €3,50
  • Exclusief reiskosten buiten Den Haag & Assen

Ondernemersshoot

Uitgebreid
150,-
  • Fotoshoot van 3 uur
  • Inclusief kleding & locatiewissels
  • 40 foto's naar keuze
  • Elke extra foto kost €3,50
  • Exclusief reiskosten buiten Den Haag & Assen

** Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth