Loading...

liefdes & Vrienschapshoot

Soms moet je even stil staan bij de mooie dingen in het leven. Zoals bij de warme band met je moeder, die gekke momenten met je zus en bij de prachtige relatie met je partner. Een shoot is de ideale manier om al deze vormen van liefde te vereeuwigen!

Vriendinnenshoot

Voor alle koppels

Een loveshoot is echt niet alleen voor tortelduifjes! Ook voor broers en zussen, vrienden en vriendinnen, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s is het hartstikke leuk om een keer shoot te doen.

Vriendinnenshoot

Jong & Oud

Een fotoshoot is voor alle leeftijden! Zeker als de tijd steeds sneller lijkt te gaan…

Sta je bijvoorbeeld voor een onzekere periode, een verhuizing, een operatie of een andere grote verandering Misschien is een fotoshoot dan een goed idee!

Overal in Nederland

Ik fotografeer overal in Nederland. Willen jullie een shoot in de eigen achtertuin in jullie lievelingsstraatje, of op een mooie plek bij jullie in de buurt? Dat is geen probleem! Met de trein kan ik namelijk heel Nederland door. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gezellig & Ontspannen

Een fotoshoot moet een leuke ervaring zijn! In mijn foto’s ga ik voor een natuurlijke en ongedwongen sfeer. Je hoeft namelijk niet de hele tijd te poseren voor een geweldig eindresultaat. Zeker bij een loveshoot is het belangrijk dat je gewoon lekker jezelf bent. Ik zorg daarom veel veel interactie

Zelf de foto's kiezen

Over smaak valt niet te twisten! Ik vind het daarom belangrijk dat jullie de foto’s uiteindelijk mooi vinden! Je kiest daarom zelf de uiteindelijke foto’s. Ook het aantal foto’s is geheel vrijblijvend. Wil je uiteindelijk maar 5 foto’s? Geen probleem! Wil je alle foto’s? Ook dat is mogelijk!​

Geen extra kosten

Het eindresultaat staat centraal. De prijzen voor alle shoots op locatie zijn daarom hetzelfde. Er komen dus geen extra kosten bij voor kledingwissels of verschillende locaties. Verder is kleurnabewerking en het weghalen van kleine storende elementen bij de prijs inbegrepen. Een foto bewerkt in zwart-wit is dus ook mogelijk!

Fotoshoot op Locatie

Basis
75,-
  • Inclusief 5 foto's
  • Elke extra foto kost €3,50
  • Exclusief reiskosten buiten Den Haag & Assen

Fotoshoot op Locatie

Standaard
100,-
  • Inclusief 15 foto's
  • Elke extra foto kost €2,50
  • Exclusief reiskosten buiten Den Haag & Assen

Fotoshoot op Locatie

Uitgebreid
125,-
  • Inclusief 30 foto's
  • Elke extra foto kost €1,50
  • Exclusief eiskosten buiten Den Haag & Assen

* Alle prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten. Reiskosten bestaan uit kosten voor het OV en reistijd (Buiten de Den Haag of Assen: € 10,- per uur).

** Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth