Loading...

Fotoshoot in Den Haag

Opzoek naar een professionele en betaalbare fotograaf in Den Haag? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben  Laura Weemering en ik maak kleurrijke en spontane portret & familiefoto’s in Den Haag en omgeving. 

Soorten FotoShoots in Den Haag

Fotoshoot van Kinderen bij zonsondergang Baggelhuizerplas

Ik heb veel ervaring met het maken van portretshoots familieshoots, vriendschapshoots en liefdesshoots. Omdat ik midden in het centrum van Den Haag woon ken ik meerdere gave locaties voor een portretstoot in het centrum van Den Haag.

Ook kun je mij boeken voor het vastleggen van jullie bruiloft en voor verschillende soorten evenementen, zoals feesten, borrels en jubilea. 

Staat de shoot die jij wilt boeken hier niet tussen? Neem dan gerust contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Fotoshoot van Kinderen bij zonsondergang Baggelhuizerplas
Fotoshoot Scheveningen

locaties voor een fotoshoot in Den Haag

Den Haag heeft een heleboel geweldige locaties waar je foto’s kunt maken.  Denk bijvoorbeeld aan het centrum van Den Haag, het Haagse Bos en het strand van Scheveningen! 

Maar ook een fotoshoot in Madurodam of Ine en leuk cafeetje is natuurlijk mogelijk!

 

Meer informatie over een shoot in Den Haag?

Ben je enthousiast en wil je een fotoshoot in Den Haag boeken? Of wil je meer informatie over een fotoshoot ?

Op mijn pagina portfolio kun je meer van mijn werk zien. 

Op mijn pagina informatie vindt je alles over een fotoshoot bij mij. Bijvoorbeeld informatie over wat je aan moet trekken bij een fotoshoot en wat mijn werkwijze is. Ook kun je hier mijn prijzen vinden.

Op mijn pagina contact kun je een e-mail naar mij sturen. Dat mag ook altijd direct naar laura@weemering.nl of door telefonisch  contact met mij op te nemen. Mijn nummer is: +31 6 464 28 303.

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth