Loading...

Bruidsreportage

De bruiloft is een bijzondere dag in je leven. Een moment waar je later vaak aan terug zult denken! Als fotograaf probeer ik zo onopvallend mogelijk de dag vast te leggen. Natuurlijk zijn jullie het stralende middelpunt maar ook de sfeer, de omgeving en de aanwezige gasten leg ik in detail vast. Zo kunnen jullie deze dag later weer herbeleven! Mijn stijl is kleurrijk, fris en natuurlijk.

Werkwijze

Een bruiloft is al spannend genoeg! Een goede relatie met de fotograaf is daarom erg belangrijk. Voorafgaand aan de grote dag maak ik met jullie een afspraak en bespreken we de wensen en mogelijkheden. In dit gesprek kunnen jullie mij als fotograaf leren kennen. Ik vind het belangrijk dat er een klik is, zodat de foto’s een ontspannen sfeer zullen uitstralen. 

De details

Tijdens de grote dag gebeurt er ontzettend veel. Om daarvan te kunnen nagenieten probeer ik alles zoveel mogelijk in detail vast te leggen. Ook die momenten die jullie zelf niet hadden gezien.

Werkwijze

Een bruiloft is vaak al een hele uitgave. Toch mag een bruidsfotograaf niet ontbreken op je deze bijzondere dag. De foto’s zullen namelijk een van de weinig tastbare herinneringen zijn aan dit moment. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van mooie foto’s. Ook als je een iets minder grote portemonnee hebt kun je bij mij terecht.

Voorbereidingen

reportage

De bruiloft

Prijzen

Starttarief

Bruiloft
500,-
  • Telefonisch kennismakingsgesprek
  • 3 uur bruidsfotografie
  • Alle bewerkte foto's op een USB stick
  • Elk extra uur: € 60,-

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele reiskosten. Reiskosten bestaan uit kosten voor het OV en reistijd (Buiten de Den Haag of Assen: € 10,- per uur).

Een persoonlijk kennismakingsgesprek in Assen of Den Haag is bij de prijs inbegrepen. Vraag naar de mogelijkheden voor een kennismakingsgesprek op een andere locatie.

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth