Slide background

Blog

Bestuursfoto’s SIB Groningen 2017 – 2018

 

Met het nieuwe collegejaar komen komen ook de nieuwe besturen voor studenten, studie en sportverenigingen. Dit jaar was ik onder andere gevraagd om opnieuw de bestuursfoto van mijn eigen vereniging SIB te maken. Al een tijdje had ik het plan om bij het voormalig suikerunie terrein wat foto’s te maken, en voor SIB leek mij dit een perfecte locatie. Op de geplande dag bleek echter code oranje ons met een flinke föhn te vergezellen. Maar omdat een afspraak met zeven mensen te verzetten bijna moeilijker is dan fotograferen met wat extremere omstandigheden, besloten we toch de ochtend toch een kans te geven. Voor sommige portretfoto’s bleek dit uiteindelijk prachtig te werken! Andere kapsels bleken wat minder bestand tegen de harde wind, waardoor we deze en de bestuursfoto een week later nog een keer schoten. 

 

bloglovin

Behind the Scenes: 25-jarig jubileum Heling en Partners op het TT Circuit Assen

Vorige week fotografeerde ik het 25-jarig jubileum van het Heling & Partners op het TT-Circuit van Assen. Wat een geweldige dag! De werknemers en relaties van Heling en Partners konden na een ronde te hebben meegereden, zelf een ronde over het circuit racen. Met trillende handjes en een dikke grijns stapten ze daarna uit de auto’s, en hun enthousiasme wist ik vast te leggen op foto. Nadat alle foto’s gemaakt waren, mocht ik ook zelf een ronde meerijden. De foto’s van van deze shoot volgen binnenkort.

bloglovin
By |September 27th, 2017|Behind the Scenes|0 Comments

Nieuwe Publicatie: Bestuursfoto’s SIB Groningen 2017 – 2018

 

Zie: http://sib-groningen.nl/board/

bloglovin

Nieuwe Publicatie: Timm Consultancy

 

bloglovin

Ochtend in Groningen

“Opportunities are like sunrises. If you wait too long, you miss them.”

William Arthur Ward

 

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat ik Assen heb ingeruild voor het prachtige Groningen. Wat een geweldige stad! Ik geniet dan ook nog dagelijks van de beslissing om hier te gaan studeren. Het enige wat ik in het begin wel miste, was mijn mooie achtertuin; de Baggelhuizerplas. Niet alleen had ik daar de perfecte locatie voor fotoshoots, maar ook was ik daar geregeld te vinden voor een wandeling of een “zondag-run.” In Groningen kwam ik al snel tot de conclusie dat je het Noorderplantsoen zo door bent gerend. Het rondje is wel perfect, maar de afstand is te kort…

Afgelopen jaar (her)ontdekte ik echter het Stadspark. En nee, niet het gedeelte van het Bevrijdingsfestival, maar al die paadjes daar achter; het gedeelte met de kinderboerderij, de hertjes en de los lopende koeien. Prachtig!

Toen ik een keer in het weekend vroeg wakker was en het zonnetje voelde kriebelen op mijn gezicht, besloot ik om toch maar vroeg mijn bed uit te gaan. Ik zag de zon net door de bladeren heen komen; perfect voor wat foto’s!

bloglovin
By |September 16th, 2017|Groningen, Natuur, Steden|0 Comments

Nieuwe Website Online!

Met trots presenteer ik de nieuwe website van Laura Weemering Photography! Het idee was er al een tijdje, maar een complete update bleek toch wat meer tijd in beslag te nemen. In de afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het opnieuw vormgeven van deze fotografiewebsite en nu is hij eindelijk (zo goed als) af. 

Ook mijn sociale media hebben in de afgelopen dagen een opfrisbeurt gekregen. Zo heeft mijn Facebookpagina sinds kort een nieuwe header en een nieuwe profielfoto. Tijdens het werken aan mijn nieuwe website, ben ik ook begonnen met Instagram. Dagelijks plaats ik hier een nieuwe foto van uiteenlopend werk, zoals reisfoto’s, bruiloften, fotoshoots. 

Wat vinden jullie van het resultaat?

Laura

 Facebook

 Instagram

 Youtube

Mock Up:  Mockup psd created by Graphictwister – Freepik.com & Designed by Aleksandr_Samochernyi / Freepik
bloglovin
By |September 9th, 2017|Site|0 Comments