Laura Weemering Photography

Laura Weemering Photopraphy is meer dan alleen een fotografie website. Het is een passie waar inspiratie, creativiteit, vrienschap en plezier samenkomen. Het is niet alleen de fotograaf die de foto maakt, niet alleen de modellen die worden afgebeeld, het is alles eromheen. Van degenen die de inspiratie leveren tot degenen die ons leven voorzien van positiviteit en energie. Laura Weemering Photography heeft niet alleen een heleboel foto’s opgeleverd. Veel belangrijker nog heeft het een heleboel vrienschappen gevormd, verbreed en versterkt! Hierdoor werken we aan elk project weer met plezier, wat we ook graag hopen uit te stralen!

Een Foto

Begint met Inspiratie
Heeft een model nodig
En dan de Make-Up
Het Bos in
De afwerking

Laura Weemering

Hallo, ik ben Laura Weemering. Met mijn passie voor fotografie is dit alles begonnen. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig. Het begon al als drie-jarige, toen ik professioneel met mijn gele nep-fototoestel door mijn knieën ging om beelden vast te leggen. Want dit deed mijn moeder immers ook. En ik vond het maar al te geweldig! Nu ben ik 19 en doe ik hetzelfde maar dan met een echte fotocamera. Sinds oktober 2011 ben ik de trotse eigenaresse van een Canon Eos 600D. Mijn omgeving werd vanaf dat moment het ‘slachtoffer’ van mijn liefde voor fotografie. Waar Laura is, is haar camera. En waar de camera is, is Laura. Het begon onschuldig bij enkele outfit-foto’s, die al snel uitgroeiden tot serieuze make-up shoots. Mensen vind ik veel interessanter, omdat ieder zijn eigen verhaal heeft te vertellen. Door fotografie ben ik ook veel dichter bij de mensen gekomen. Het heeft me niet alleen vriendschappen gegeven, maar de bestaande ook zeker versterkt.

Materiaal
In de Media
Opdrachten
 
Behalve fotografie houd ik erg van sporten. Ik ren braaf elke zondag een rondje door het bos met mijn ouders. Al ben ik dan nog steeds met fotografie bezig. Elk moment dat ik buiten ben probeer ik de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken. Als de zon op een andere manier door de bomen schijnt, en de bladeren een andere gloed hebben dan normaal, dan doe ik weer nieuwe inspiratie op. Als ik mijn stijl zou moeten beschrijven, denk ik dat je met de woorden; vintage, focus en kleur een heel eind komt. Maar de extremiteit is er ook zeker bij ingeslopen! Xoxo Laura