Loading...
Familieshoot in Zuidevelde
June 26, 2019

Locatie: Zuidevelde (Drenthe), Nederland

"Stay close to people
that feel like sunshine"

Familieshoot in Zuidevelde
June 26, 2019

Locatie: Zuidevelde (Drenthe), Nederland

 

In een zacht zomer zonnetje is de provincie Drenthe op z’n allermooist! De familie N. weet daar alles van; zij wonen midden op een boerderij in het Drentsche landschap. Voor een fotoshootlocatie hoefden we dan ook niet ver te zoeken: de eigen achtertuin bleek de perfecte plek te zijn!

Omdat het prachtig zomerweer was besloten we de shoot een uur voor zonsondergang te plannen. Perfect voor het gouden uurtje en hopelijk ook een stuk minder warm in de hittegolf die Nederland op dat moment teisterde! Het eerste halfuur was de zon echter nog zo fel dat we de schaduw in een nabij gelegen bos moesten opzoeken. 

Terwijl wij de schaduw zochten hulde het Drentsche landschap zich in steeds zachtere kleuren. We verplaatsen ons dan ook snel terug naar de eigen achtertuin waar de trekker aan een shoot onderworpen moest worden. Ondertussen werd mijn aandacht steeds meer getrokken door het aardappelveld in de achtergrond. Voor ik het wist sneuvelden er een paar aardappelplanten. Geen zorgen! Die kleine aardappeltjes zijn juist het allerlekkerst, werd mij verzekerd, die komen morgen gewoon op het bord!

Join the discussion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meer van

Fotoshoot

Liesbeth

Wild & Dreamy

Two Boys

Meer

Recent werk

Liesbeth

Wild & Dreamy

Two Boys

Blue

Red

Pelinckbosch

Contactgegevens

Telefoon:  + 31 6 464 28 303

Locatie: Den Haag, Centrum

Locatie: Assen, Kloosterveen

Achter de camera: Laura

Recent werk

Liesbeth