“The Face behind Craftmanship”

Geertje en ik leerden elkaar kennen toen wij twee jaar oud waren. Jarenlang woonden we samen in dezelfde straat en maakten we als humpies het leven van onze moeders soms goed onmogelijk: onze “creatieve” plannen leidden namelijk tot een heleboel rommel en troep! Overal waar je keek lagen papiersnippers, kleurpotloden en een heleboel barbies. Na jaren van plezier verhuisden we allebei naar letterlijk de andere kant van Nederland. Hoewel we probeerden elkaar zoveel mogelijk te zien, ontwikkelden we ons tot twee totaal verschillende personen. En op een gegeven moment verloren we elkaar uit het oog…

Maar na een paar stille jaren vonden we elkaar weer terug. Ondanks alle verschillen, was er nog steeds iets wat ons verbond: onze creativiteit! Terwijl ik mijn liefde voor fotografie ontdekte, ontwikkelde Geertje haar passie voor leerbewerking. Ze besloot de creatieve ambachtsschool te volgen om alle kneepjes van het vak te leren zodat ze haar eigen leren tassen kon maken. Met haar precieze vingers, haar oog voor detail en haar perfectionisme creëerde ze afgelopen maanden haar eerste tassen collectie. En wauw! Wat een vakmanschap.

We besloten onze krachten te bundelen en twee weken geleden schoot ik haar eerste collectie. Daarover later meer! Nu al benieuwd? Kijk dan op

http://www.instagram.com/geertjehusmann