“Opportunities are like sunrises. If you wait too long, you miss them.”

William Arthur Ward

 

Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat ik Assen heb ingeruild voor het prachtige Groningen. Wat een geweldige stad! Ik geniet dan ook nog dagelijks van de beslissing om hier te gaan studeren. Het enige wat ik in het begin wel miste, was mijn mooie achtertuin; de Baggelhuizerplas. Niet alleen had ik daar de perfecte locatie voor fotoshoots, maar ook was ik daar geregeld te vinden voor een wandeling of een “zondag-run.” In Groningen kwam ik al snel tot de conclusie dat je het Noorderplantsoen zo door bent gerend. Het rondje is wel perfect, maar de afstand is te kort…

Afgelopen jaar (her)ontdekte ik echter het Stadspark. En nee, niet het gedeelte van het Bevrijdingsfestival, maar al die paadjes daar achter; het gedeelte met de kinderboerderij, de hertjes en de los lopende koeien. Prachtig!

Toen ik een keer in het weekend vroeg wakker was en het zonnetje voelde kriebelen op mijn gezicht, besloot ik om toch maar vroeg mijn bed uit te gaan. Ik zag de zon net door de bladeren heen komen; perfect voor wat foto’s!