Bruiloft

Op 19 Juni 2015 traden Nick en Marjan in het Drents Archief in het huwelijk. Het was een kleine bijeenkomst voor de familie, maar daarom niet minder mooi. De kleur van Marjans jurk stond prachtig met haar huid. Het extra vestje had ze die dag ook wel nodig. Het sputterde hier en daar wat en af en toe kwam er een gemene koude windvlaag opzetten.

Geheel onverwachts kwam Nick Marjan toch met een boeket ophalen en mocht Marjan in een grote witte Fisker auto instappen. Hoe dichter het Drents archief naderde, hoe zenuwachtiger het paar werd. Maar dat was nergens voor nodig! Het was een prachtige ceremonie die perfect paste bij Nick en Marjan. Nick en Marjan spraken aan elkaar huwelijksgeloften uit waarna ze elkaar het ja-woord gaven.

Na een fotoshoot bij de Baggelhuizerplas werd ik in die grote zelfde Fisker auto thuis gebracht. Dat trok heel wat bekijks van mijn buren! Een dag om nooit

bloglovin